OTEVÍRACÍ DOBA NA OBJEDNÁNÍ :-) !

Proč využít látkového poradentví ?

Proč využít látkového poradenství?

Pokud uvažujete o látkových plenách, pravděpodobně máte jeden z těchto nejčastějších důvodů:mamik-bez-vkladacky

  1. Zdravá pokožka Vašeho miminka (méně opruzenin, správná teplota uvnitř pleny, bez chemických látek)
  2. Eliminace komunálního odpadu, který se rozkládá stovky let (snížení spotřeby energií a surovin na výrobu plen)
  3. Radikální úspora pro rodinný rozpočet (obzvlášť při plánování látkování více jak 1 dítěte, jde úspora do tisíců korun)
  4. Krásný design moderních látkových plen
  5. Doporučení ortopeda na široké balení (kvůli stavu vývoje dětských kyčlí)

 

Důvod, proč začít s látkováním je individuální a musí k němu každý dospět sám. Pokud se ovšem rozhodnete pro používání látkových plen, mohu Vám pomoci vybrat to pravé pro Vás a Vaše miminko.

Informace o látkových plenách jsou veřejně dostupné na mnoha internetových stránkách, dozvíte se o nich od kamarádek, rodiny. Ovšem chybí jim objektivita, která je při výběru látkových plen velice důležitá. Každý, kdo už má zkušenost s látkováním má vybrané své oblíbené značky plen, druhy plen, a proto Vám nemůže poskytnout komplexní informace, včetně zkušeností napříč všech značek, systémů, materiálů, jako profesionální poradkyně.

49344329_2279311688981561_7931058287779250176_n

Proto je důležité vyhledávat takové poradenství, kde máte jistotu, že Vám radí člověk, který má plenky vyzkoušené, prošlo mu rukama více systémů a značek, má již starší dítě, takže ví, jak plenka sedí v různých vývovojových etapách a jakou má životnost po letech používání.

Pokud tedy stále váháte, zda utratit nemalé peníze za látkové pleny, je pro Vás velmi ekonomické využít možnosti si plenky na 14 dní vyzkoušet, kdy si plenky napřed osaháte, dozvíte se jejich vlastnosti, výhody a nevýhody, společně vybereme co bude sedět Vašemu miminku, naučíte se o plenky pečovat a správně je používat, a na základě vlastní zkušenosti si poté koupíte vlastní výbavičku.

Když si nakoupíte výbavičku naslepo, bez toho, že byste měly pleny vyzkoušené, často se stává, že je poté prodáváte jednou ozkoušené na bazárcích, kde musíte zaplatit poštovné a slevit z původní ceny, takže ve finále pleny často ztratí 50% a více z původní hodnoty.

Všechny plenečky (kromě novorozeneckých) v katalogu jsem testovala na vlastním miminku, nejsem za testování placená žádný výrobcem. Díky tomu Vám mohu objektivně pomoci vybrat to nejlepší pro Vaše miminko, probereme Vaše podmínky sušení, rodinný rozpočet a názorně předvedu používání plenek.

Jsem rodič stejně jako Vy, pokud chcete pomoci s látkováním začít, využijte naši poradnu látkových plen nebo si rovnou dohodněte osobní konzultaci.

Těším se, Peťa Žatková

Reference:

mimi_16

Od jednotlivých maminek z facebooku: 

 

Rozhovor s blogerkou S láskou máma:

http://slaskoumama.cz/prvni-rok-s-miminkem/plenkovani/

 

Recenze na novou testovací plenu od Teddyho svět:

https://www.youtube.com/watch?v=cPAp8-VwIms