Obchůdek bude od 17.7. do 9.8.2021 ZAVŘENÝ. Objednávky zboží skladem začneme expedovat 9.8., celý tým bude offline, tj. nebude možné se s námi spojit. Prosím počítejte s tím. Děkujeme, že nám umožníte v klidu relaxovat s našimi dětmi.

Hodnocení obchodu

5,0 48 hodnocení
Přidat hodnocení
5
47x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Markéta | 17.7.2021
Rychlé doručení i při nenaskladněném zboží-dorazilo dokonce dříve, o všem informováni prostřednictvím emailu.Rychlá, příjemná komunikace. Radost s nima nakupovat
MM Avatar autora Miloslava Meiselová | 23.6.2021
Rychlé doručení, skvělá komunikace, paní majitelka je velice milá a ochotná žena, díky za ní. Balíček přišel krásně zabalený a byl v něm ručně psaný dopis, nádhera. Doporučuji.
D Avatar autora Dalča | 18.6.2021
Jsem velmi spokojena, jsem moc ráda, že obchůdek existuje. Kvalitní zboží a skvělí lidé :)
KK Avatar autora Kristýna Křepelková | 12.6.2021
Zboží kvalit i, doručeno rychle. Doporučuji.
H Avatar autora Hana K. | 10.6.2021
Zboží přišlo v pořádku a rychle. S nákupem jsem spokojena. Velmi kladně hodnotím osobní přístup a ručně napsaný dopis v balíčku.
J Avatar autora Jana T. | 25.5.2021
Naprostá spokojenost, nákup z e-shopu doručen bleskurychle, krabice se zbožím byla mile popsána a uvnitř byl ručně napsaný dopis.
Avatar autora Jana Žatkova | 23.5.2021
Obchod pěkný, čistý, děvčata v obchodě ochotné .Nakupovala jsem kosmetiku, prací a čistící prostředky . Při objednávce přes e-shop rychlé doručení.Mohu jen doporučit.Jana
J Avatar autora Jevgenija | 21.5.2021
Rychlé doručení, kvalitní zboží.
P Avatar autora Pavla | 21.5.2021
Velmi rychlé doručení, krásně zabaleno a kabátek dceři udělal velkou radost. Vřele obchod doporučuji, ráda se příště obrátím opět na Vás :)
L Avatar autora Lucie | 19.5.2021
Avatar autora | 17.5.2021
Avatar autora | 17.5.2021
Avatar autora | 12.5.2021
Avatar autora | 6.5.2021
Avatar autora Tereza Štenclová | 24.4.2021
Skvělý obchod, výborná komunikace. Obchůdek každému doporučuji.
J Avatar autora Janča | 11.4.2021
S nákupem i přístupem jsem velmi spokojená. Milé jednání, vše hezky zabalené. S výrobky jsem velmi velmi spokojená. Z šátku nadšená ve skutečnosti je ještě hezčí než na obrázku! Kosmetika opravdu krásně voní i pomáhá. Mohu jen doporučit!
B Avatar autora Bára | 1.4.2021
Moc mile mě překvapilo, když jsem v balíčku našla osobní vzkaz, ať se mi korále dobře nosí. I takováhle maličkost mi udělala radost a ráda obchod všem doporučím!
Avatar autora | 30.3.2021
J Avatar autora Jíťa | 24.3.2021
Moc příjemný obchůdek, ráda se sem vracím. Vždy objevím něco navíc než jsem původně potřebovala :)
Avatar autora Petra Žatková (Administrátor) 24.3.2021
A moc ráda tě u nás vždy vítám. Díky, Peťa :-)
Avatar autora | 22.3.2021

Stránka 1 z 3 , položek celkem: 48

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.