Aktualizace duben 2021: Kamenná prodejna i e-shop je otevřený :-) ! Pozor, 8. 5. 2021 bude zavřeno!

Hodnocení obchodu

5,0 35 hodnocení
Přidat hodnocení
5
34x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 6.5.2021
Avatar autora Tereza Štenclová | 24.4.2021
Skvělý obchod, výborná komunikace. Obchůdek každému doporučuji.
J Avatar autora Janča | 11.4.2021
S nákupem i přístupem jsem velmi spokojená. Milé jednání, vše hezky zabalené. S výrobky jsem velmi velmi spokojená. Z šátku nadšená ve skutečnosti je ještě hezčí než na obrázku! Kosmetika opravdu krásně voní i pomáhá. Mohu jen doporučit!
B Avatar autora Bára | 1.4.2021
Moc mile mě překvapilo, když jsem v balíčku našla osobní vzkaz, ať se mi korále dobře nosí. I takováhle maličkost mi udělala radost a ráda obchod všem doporučím!
Avatar autora | 30.3.2021
J Avatar autora Jíťa | 24.3.2021
Moc příjemný obchůdek, ráda se sem vracím. Vždy objevím něco navíc než jsem původně potřebovala :)
Avatar autora Petra Žatková (Administrátor) 24.3.2021
A moc ráda tě u nás vždy vítám. Díky, Peťa :-)
Avatar autora | 22.3.2021
Avatar autora | 21.3.2021
ZK Avatar autora Zdena Khandlova | 18.3.2021
Super komunikace, pomoc při výběru a vyřízení objednávky. Velice doporučuji a určitě nebyl můj nákup poslední
LK Avatar autora Lucie Kotěrová | 11.3.2021
Jsem nadmíru spokojená. Vždy najdu to, co potřebuji, i když nevím o tom, že to potřebuji. :-) Přístup personálu je lidský a ráda se tam vracím. Nyní skvěle funguje i e-shop.
E Avatar autora Eva | 5.3.2021
Moc rada zde nakupuji, kdyz to nejde osobne, tak alespon pres e-shop a vyzvedavam. Chystani je rychle a sortiment vyhovuje memu pusobu zivota a hodnotam. Diky!
SK Avatar autora Sandra Koutska | 24.2.2021
Nakupuji opakovaně, můj oblíbený obchod. Můžu jen doporučit a to eshop i kamennou prodejnu.
M Avatar autora Míša | 13.2.2021
Maximální spokojenost, rychlé dodání
L Avatar autora Lucka a Petr | 13.2.2021
Velice užitečná přednáška, od velmi příjemné a milé paní :-)
L Avatar autora Lydie | 11.2.2021
Avatar autora | 9.2.2021
C Avatar autora Carolina | 29.1.2021
Great quality of the product I bought, fast and easy service and very kind people in the team! Thanks
S Avatar autora Simik | 23.1.2021
Naprostá spokojenost! Obsluha velmi milá, vstřícná, zboží kvalitní, rychlé jednání a velký sortiment.
SN Avatar autora Sabina Němcová | 17.1.2021
Mohu jen doporučit. Rychlé dodání a kvalita na jedničku .
RV Avatar autora Romana Vaněčková | 16.1.2021

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 35

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.